مشاوره حقوقی رایگان - جبهه پدرم

سلام من پدرم حدود 5 ماه حضور در جبهه را داشته و چند سال هست که فوت کرده و من کارمند می‌باشم میخواستم بدونم میتونم از ایثارگری پدرم برای خودم استفاده کنم یا امتیازات دیگری دارد که بتونم بهره مند بشم باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تبدیل وضعیت شما ، پدرتان الزاما باید دارای حداقل 6 ماه سابقه شرکت در منطقه عملیاتی داشته باشد . ولی از سایر امتیازات ایثارگری می توانید استفاده کنید