مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت راننده مقصر

سلام. برادر من در سال 1384 در حادثه رانندگی فوت کردند. ایشان خودش راننده و مقصر بود. اون زمان به راننده مقصر دیه کامل تعلق نمی‌گرفت و فقط دیه حادثه به مبلغ 5 میلیون تومان پرداخت شد در حالی که دیه عادی یک نفر 35 میلیون تومان بود.
حالا ما می‌توانیم از بیمه شکایت بکنیم و بیمه کامل را بگیریم یا خیر؟
چون شنیدیم یک قانون جدید تصویب شده که امکان شکایت و دریافت دیه کامل وجود دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام قانون نبودرای وحدت رویه دیوانعالی ست درصورت تمایل به تنظیم لایحه ومشاوره باشماره 09190930540 تماس بگیریدوهزینه مربوطه راپرداخت کنیدتاراهنمایی بشید