مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم خانوادگی

با سلام. عمه‌ی من دچار مشکل اعصاب و روان هست و دوروز پیش مادربزرگم رو با ضرب و شتم شدید از خونه انداخته بیرون (مدارک و کارتهای بانکیش رو هم نمیده)

همون شب پدرم و عمه‌م وارد خونه شدن تا باهاش صحبت کنن ولی به اونها هم حمله کرده و اونا هم متقابلا از خودشون دفاع کردن. آثار جراحت هم هست. همون شب مامور کلانتری اومد و شکایت نامه تنظیم کرد و ذکر کرد که هم تهدید کرده هم هتک حرمت و هم ضرب و شتم.

دوباره فرداش توی پله‌ها به برادرم حمله کرد و میخواست هولش بده که جلوش رو گرفت و چون بارها به من حمله کرد برادرم برای دفاع از من گرفتش

برادرم با ارگان‌های مربوطه برای مشاوره و شکایت تماس گرفت و اعلام کرد که داره خودزنی هم میکنه. حتی از اورژانس و کلانتری اومدن ولی گفتن چون مشکل اعصاب داره دخالت نمیکنیم چون ممکنه به ماهم آسیب بزنه.
کلانتری با برادرم تماس گرفت و پیگیری کرد ولی مأمور دومی که برای همکاری با اورژانس اومد همکاری نکرد.

متوجه شدیم عمه‌م شکایت کرده و عکس کبودی‌هاش رو برای ما فرستاده درحالی که ماهم همگی آسیب دیدیم

میخوام بدونم میتونه کاری کنه؟ و اینکه صدای برادرم و اعلام شکایت و مشاوره‌ای که گرفته هم توی اورژانس و هم توی کلانتری ضبط شده

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
هر دو گروه منازعه حق شکایت نسبت به جراحات و آسیبهای وارده را دارند و بنا بر دلایل موجود محکوم خواهند شد