مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایا

سلام، وقت بخیر.
من نگهبان پیمانکار شهرداری بودم. تقریبا 6 سال برای آن ها دوازده ساعت به بالا کار کردم و همه هم شب کار بودم. متاسفانه درگیر بیماری کرونا شدم و شانزده روز استعلاجی گرفتم. روزی که میخواستم در محل کار حاضر بشم به من گفتن فعلا سر کار نیا و به جای بنده جایگزین گرفته بودند. در این سال ها هم خیلی از حق و حقوق بنده رو ندادند و گاها مبالغ قابل توجهی از حقوق من کسر میکردند.
میخواهم بدونم برای وصول مطالبات 6 سالی که براشون کار کردم، اضافه کاری ها، ماموریت های که بنده رو فرستادند و شب کاری رو باید چی کار کنم؟ میتونم همه اون سال ها رو درخواست بدهم؟ چطور ساعت کاری دوازده ساعت رو ثابت کنم؟
لطفا پاسخ بدهید. ممنون از شما.

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

باید مدارک لازم برای اثبات را تهیه و طرح دعوی کنید