مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالا

با سلام.
واحد ما در طبقه اول واقع شده.
همسایه بالای سر ما طوری راه میروند که صدای پاشون مثل چکش کوبیدن روی زمین هست.
به خودشون بارها گفتیم ولی اعتنایی نکردند و در جلسه ساختمان هم بی احترامی کردند.
به صاحب خونه هم گفتم بارها ولی باز هم قرارداد رو تمدید کردند.
آیا میشه با گرفتن وکیل به آرامش برسیم و خسارتی که به سقف خونه ما وارد شده رو هم از صاحب خونه بگیرم؟
همینطور هزینه ای که باید برای وکیل گرفتن پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مزاحمت همسایه طبقه بالا آسیب به سقف توسط همسایه طبقه بالا دریافت خسارت از همسایه برای آسیب به سقف قوانین همسایگی