مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد اجاره توسط موجر

سلام.
من مستاجر هستم و حدود یک ماه هست که قراردادمون تموم شده. با موجر در مورد قیمت جدید به صورت تلفنی توافق کردیم و قرار شده که بیاد بنگاه و قرارداد رو تمدید کنیم. اما اما هنوز نیومده. آیا موجر میتونه زیر حرفش بزنه و ادعایی داشته باشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله ممکن است ولی باتوجه به مصوبه ستاد کرونا نمیتواند فعلا تخلیه شما را بخواهد