مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای خریداری شده

با سلام.
بنده یک وسیله برقی رو همراه جعبه و تمام متعلقات پس از چندین بار تست توسط خود شخص خریدار به ایشان فروختم. ایشان پس از واریز وجه کپی کارت ملی و رسید از بنده گرفتند. بعد از گذشت 14 روز خریدار تماس گرفته که جنس معیوب است و قصد آن را پس بدهد. ایشان میتواند از بنده شکایت کند؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
پس از شکایت بررسی کالای معیوب به کارشناس مربوطه ارجاع داده میشه و در صورتیکه مشخص بشه کالا بعد از تحویل معیوب شده امکان پس دادن وجود نداره.