مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر در ازدواج دختر غیر باکره

با سلام. خانمی هستم 37 ساله که حدود 10 سال پیش مورد تجاوز قرار گرفتم و بکارت خود را از دست دادم. اکنون با پسری رابطه دارم و قصد ازدواج موقت یا دائم با ایشان را دارم. برای ازدواج دائم نیازی به اجازه پدر خود دارم یا خیر؟ برای ازدواج موقت باید چی کار کنم و به کجا مراجعه کنم؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

اجازه پدر در ازدواج دختر غیر باکره ازدواج دائم ازدواج موقت دختر غیر باکره ازدواج