مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام.
بنده از تاریخ 95/12/28 به شکل قرارداد کار معین در ارگان دولتی مشغول شدم ( تاریخ مذکور من در در حکم می باشد) و پدرم 12 ماه در جبهه در منطقه عملیاتی در دوران دفاع مقدس به عنوان سرباز حضور داشتند. ( در کارت ایثار ایشان حضور در جبهه 12 ماه قید شده ) آیا من مشمول تبدیل وضعیت میشوم؟ ضمنا آیا این موضوع که سه ماه در سال 95 باید در ارگان مربوطه باید فعالیت داشته باشم تا مشمول این قانون شوم، صحت دارد؟

پاسخ ها :

محمدحسين رسالتي

محمدحسين رسالتي :

سلام ماده ٢١ قانون جامع خدمت به ايثارگران و تبصره ٢٠ قانون بودجه سال ١٤٠٠ رو مطالعه كنيد