مشاوره حقوقی رایگان - قتل پدر توسط نامادری

سلام. پدرم فوت شدند. با این که آثار زخم روی صورت داشتند، اما هنگام صدور گواهی فوت پزشک به شدت بی توجه و عجولانه عمل کرده و طبق گفته خانواده که چطور فوت شدن، نوشتن ایست قلبی. بعد از خاکسپاری نامادری ما یعنی همسر پدرم اعتراف به قتل در آگاهی و کلانتری کردند اما در حضور قاضی ادعایشان را پس گرفتند. به خاطر این اعتراف بعد از گذشت حدودا 10 روز نبش قبر شد و پاسخ فعلا مشخص نیست. آیا وکیلی در شهر رشت هستند که بتونند کمک کنند برای مشاوره حضوری که آشنایی با مسائل این چنینی داشته باشند؟ ناگفته نماند که همسر پدرم سابقه بستری در بیمارستان شفا برای اعصاب داشتند. اگر اثبات شود که ایشان اعترافشان درست است، چون پرونده پزشکی دارند، چه اتفاقی می افتد؟ تبرئه میشود؟ چون ایشان گفتن در اثر هول دادن پدر فوت شدن و به گفته ایشان سر آسیب دیده. آیا پزشکی قانونی صرفا سر را بررسی میکند یا فقط به گفته ایشان بسنده نکرده و کل بدن را بررسی میکند؟ چون احتمال این که روش قتل را دروغ گفته زیاد است. لطفا وکلایی که در رشت هستند و پیام را میبینند، آدرس یا شماره تماس بگذارند. تشکر.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..بنده وکیل رشت نیستم اما حتی اگر پدرتون ناراحتی اعصاب هم داشته باشن قتل ایشون موجب قصاص خواهد بود...ودرثانی قاضی با استفاده از علم خودش میتونه استباط کنه وقاتل را مشخص کنه ..با استفاده از مجموع مستندات