مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام ابان 1402فرزندم راتلفنی ازاگاهی کرج خواستندکه رفتیم ودیگرنگذاشتن برگرددبعدازیک هفته ازندامتگاه زنگ زدکه شخصی درسال1400کشتندباشکنجه فراوان افسرپرونده گفته بایدهرچه من میگم بنویسی بعدگفته چندبرادرین دوبرادردیگش هم زنگ زدن رفتیم که اینها اهم موردشکنجه قراردادندبدونه هیچ مدرکی بازورشکنجه اعتراف زوری گرفتندبازپرس هم میگه نیازی به تعقیق ندارد2ماه شکنجه که مجبورشده اندچیزاهای گفته که هیچ کدام صحت ندارد

پاسخ ها :

اقرار با شکنجه اعتراف اجباری شکنجه متهم اعتراف به قتل شکنجه قتل