مشاوره حقوقی رایگان - زمان تنظیم و امضای شروط ضمن عقد

سلام ببخشید من جایی خوندم که زمان تنظیم شروط ضمن عقد، بعد از جاری شدن صیغه ی عقد هست در حالیکه خاطرم هست من و همسرم اول امضاهای عقدنامه رو زدیم و شروط رو نوشتیم و بعد صیغه ی عقد جاری شد
چند نفر از دوستان منم همینطور بودن حتی چند روز بعد از امضا،عقد کردن در واقع رویه ی بعضی از دفاتر ازدواج اینطور هست
این مسئله مشکلی داره؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر شروط ضمن عقد قبل از خواندن صیغه عقد ، مورد توافق طرفین قرار گرفته باشد ،مشکلی ندارد.
موفق باشید