مشاوره حقوقی رایگان - سهام ارث متوفی

سلام باتشکر . من پدرم سال هشتاد و سه فوت کردند. ما اونموقع انحصار وراثت انجام دادیم ولی چیزی از داریی هایش ثبت نشد بجز حقوق بازنشستگیش که بنام مادرم زدیم. و چون یک سهام در یک شرکت بورسی دارد که فقط یکبار سال هشتاد و یک با وکالت خودش یکی از برادرهام برگه جدید سهامو گرفت العان بخوایم سهامو به رضایت تمام فرزندان و مادرم بفروشیم باید چکار کنیم. ضمن اینکه دفتر شرکت در تهران و ما در یاسوج هستیم و اوضاع کرونا برا هزینه بیمارستان نیاز مبرم به پولش داریم. در انحصار وراثت هم اونموقع ثبت نکردیم سهامو اصلا یادمون نبود .
ممنون میشم

پاسخ ها :

اکبر آدینه

جناب آقای اکبر آدینه :

سلام، نیازی به ثبت اموال متوفا در انحصار وراثت نیست، شما میتوانید از طریق کارگزاری‌ها با ضمیمه کردن انحصار وراثت اقدام به فروش نمایید