مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

باسلام. بنده دهمین و اخرین خریدار زمینی با وکالت بلاعزل هستم. و میخواهم برای اخذ سند رسمی اقدام کنم. ولی اولین فروشنده که سند به نام او است و اولین خریدار از فروشنده هر دو فوت کرده اند. لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه اقدام کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما باید همه خریداران را طرف دعوی قرار دهید و ورثه هرکدام که از دنیا رفته باشند ،قائم مقام قانونی وی هستند و باید با اخذ گواهی انحصار وراثت ،آنها را طرف دعوی قرار دهید.
موفق باشید