مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین ارثی

با سلام. برای تقسیم ارث با برگه انحصار وراثت و با همه ورثه برای تقسیم زمین کشاورزی رفتیم که پسر عموی من با اسلحه ما رو تهدید به قتل کرد و گفت که این زمین مال من هست که در همین درگیری لفظی یک فایل صوتی دارم که تهدید میکنه و به قانون بی احترامی. حالا این زمین مشاع بوده یعنی پدرم با عمویم شریک بوده اند. حالا ما باید چی کار کنیم؟ زمین هم قواره ای با هم شریک بودند. ما چطوری باید حقمون رو بگیریم؟ حرفش این هست میگه من 8 تا درخت از شما در این باغ خریدم زمین های خالی هم روی همین درخت ها بوده. همچین چیزی ممکن هست؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر زمین مشاعی بوده است ،باید بین ورثه تقسیم شود و ادعای عموی شما پذیرفته نمیشود، درصورتیکه بین ورثه در مورد تقسیم سهم الارث توافق نباشد ،باید به دادگاه دادخواست تقسیم ترکه بدهید و دادگاه درصورتیکه ترکه قابل تقسیم باشد آنرا تقسیم میکند درغیراینصورت همه آنرا فروخته و.سهم هرکدام از ورثه را میدهد.
تهدید با اسلحه مشمول ماده 617 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) است و در صورت اثبات مجازات دارد.
موفق باشید