مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب سند خودرو

با سلام. از شخصي ماشيني خريداري كردم و تعويض پلاك كردم و برگ سبز گرفتم. بعد از يك سال متوجه شدم به علت بدهي و چك برگشتي از فروشنده شكايت شده و توقيف اموال ايشان گرفته شده. البته هنگام فروش هيچ مشكلي نداشتند حالا اين كه آيا براي من مشكل ايجاد ميشود؟ پلاک به نام بنده هست كه خودرو را خريداري كردم و آيا شخص میتواند انتقال سند را انجام بدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر اتومبیل توقیف باشد خیر در دفتر اسناد رسمی غیر قابل انتقال است