مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت

با سلام.
بنده حدود 45 روز پیش در مجتمع شورای حل اختلاف مدارک فوت پدرم و دیگر مدارک مربوطه را برای گواهی حصر وراثت ارائه دادم و امروز از طریق سامانه‌ی ثنا برای من پیامی با عنوان ( ابلاغیه دادنامه / قرار نهایی / تصمیم نهایی) ارسال شده است.
در حال حاضر چه اقدامی باید انجام دهم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
با مراجعه به سامانه ابلاغات الکترونیکی (ثنا) گواهی انحصار وراثت را پرینت بگیرید و چنانچه قصد تقسیم ترکه متوفی را دارید ،با ضمیمه کردن آن ،دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.
موفق باشید