مشاوره حقوقی رایگان - وکیل برای رفع مسدودی حساب

سلام.
من نوجوانی 17 ساله هستم که یک اشتباهی کردم و در کارت یارانه پدرم پول ریختم و در سایت شرط‌بندی شرکت کردم و حساب مسدود شده. پدرم شرایطی دارد که نمیتونه به دادستانی تهران تعهد بدهد برای باز شدن حساب. اگر در تهران پول به وکیل بدهم، آیا میتونه یک طوری حساب رو باز کنه؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

وکیل برای رفع مسدودی حساب مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی مسدودی حساب یارانه رفع مسدودی حساب وکیل سایت شرط بندی