مشاوره حقوقی رایگان - عقد نکاح موقت

بنده با خانمی صیغه عقد موقت رو به صورت زبانی بین هم خوانده ایم ولی ثبت رسمی نکرده ایم. مدت زمان عقد هم تمام شده و الان متوجه شدیم که خانم از طرف من باردار شده است. حالا تکلیف ما چیه؟ چکار باید انجام بدم؟
می شه با همون خانمی که از بنده باردار شدن از دوباره عقد موقت خواند و ثبت رسمی کردش تا فرزندی که بعدا به دنیا میاد قانونی باشه و تمام کارها قانونی باشه

پاسخ ها :

ثبت رسمی ازدواج موقت بارداری در ازدواج موقت صیغه موقت زبانی ازدواج موقت