مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اجرای تعهد استخدام

با سلام
اینجانب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش علی رغم داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بلا اشکال بودن اعلام مدرک کارشناسی ارشد، با مدرک لیسانس شرکت و قبول شدم. موقع بررسی مدارک، مدرک کارشناسی ارشد خودم رو اعلام و تایید کردن و از بنده تعهد محضری به مدت 10 با ذکر مدرک کارشناسی ارشد گرفتن.
ولی الان برای صدور حکم گفتن شما با لیسانس شرکت کردی و چون مدرک ارشدت تاریخ قبل استخدام هست قابل اعمال نیست.
خواستم بدونم می تونم با استناد به تعهد نامه که یک نوع قرارداد هست و مدرک بنده در اون کارشناسی ارشد قید شده، اداره رو ملزم به اعمال مدرکم در حکم و یا کلا ملغی کردن تعهد نامه بکنم یا خیر؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

تعهد استخدامی اعمال مدرک تحصیلی استخدامی