مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت به دلیل بازی در سایت شرط بندی

سلام ببخشید من داخل سایت های شرطبندی یه مدت بازی میکردم که متوجه شدم حسابم مسدود شده رفتم بانک گفتن به ما ربط نداره باید بری پلیس فتا رفتم پلیس فتا گفتن باید وایسی تا از دادستانی کل باهات تماس بگیرن و ما نمیتونیم واست کاری کنیم الان چند مدت شده ولی خبری نشده کارت کارت یارانه و معیشتی بود باید چیکار کنم کسی میتونه کمکم کنه ؟

پاسخ ها :

اردشیر امجدی

اردشیر امجدی :

استان :

شخصامراجعه کنید دادستانی کل خیابان خیام وعلتش رابپرسید وتقاضاکنیدرفع توقیف بشه.

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

بایستی در حکم مسدودی بانک مرجع مسدود کننده مشخص باشد از این طریق به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید