مشاوره حقوقی رایگان - جمع اوری کابل برق توسط اداره برق

مستاجر برق غیر مجاز گرفته و برگه تسویه از طرف اداره برق صادر شده. و ضمن اینکه اینجانب در صدد شکایت از اداره برق به منزله برگه تسویه و رسیدگی به شکایت از طریق دادگاه هستم؛ اداره برق بدون حکم دادگاه کابل ملک بنده را جمع اوری نموده. ایا اینکار قانونی است و اداره برق اجاره انجام چنین کاری را دارد؟؟

پاسخ ها :

علي يار  رحيمي

علي يار رحيمي :

استان :

سلام هر اقدامی در اینگونه موارد نیاز به اخذ دستور مقام محترم قضایی میباشد