مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت و افت قیمت خودرو

با سلام و وقت بخیر ، ماشین بنده رو یکی از دوستان امانت گرفته و واژگون کرده بود . بعد از یکسال هنوز هیچ مبلغی از بابت افت و خسارت نداده است ، با توجه به نظر کارشناس سه نفره مبلغ 2میلیون از بابت پرداخت فرانشیز کارت طلایی و 65 میلیون افت قیمت براورد شد ، حالا قاضی فقط به پرداخت ده درصد رای داده و به افت قیمت خودرو استناد به ماده 197 ایین دادرسی مدنی کرده و محکوم نکرده، بنظرتون چیکار کنم ؟ افت قیمت خودرو چی میشه؟! ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

با توجه بر اینکه ماده 197قانون آیین دادرسی مدنی اشاره به اصل برائت دارد، می‌بایست ثابت کنید که خسارت وارده منتسب به شخص امانت گیرنده است گویا این امر احراز نگردیده است