مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نحوه برگزاری مزایده ملک موروثی

احتراما به عرض میرسانم ملک موروثی والدین ما که دارای هفت وارث می باشند دو پسر و پنج دختر بدلیل مناقشه ما دونفر از ورثه دختر کوچک و دختر بزرگ خانواده با پنج تن دیگر در تقسیم ترکه منقول از مهر ماه 96 بخواست ما دو نفر مهر و موم شده است و طی پیامک و اظهارنامه بارها به برادر بزرگمان که ادعای وصی بودن دارد ولی هیچ وصیت نامه رسمی در اختیار ندارد و فقط بعد از فوت مادر مرحوممان در سال 94 صورتجلسه ای با امضای بعضی همسایگان و بعضی از فامیل که عمدتا با ما مناقشاتی داشته اند مانع از ورود ما به ملک مشاعی شده اند با ندادن کلید و ..... و هنوز بخشی از اموال در ملک موصوف موجود است بارها اعلام داشته ایم که برای تقسیم ترکه منقول مراجعه نمایند و ایشان طی پیامک اعلام داشته من تا ابد به این خزعبلات پاسخ نخواهم داد !!!!! و پیوسته تقاضای برداشتن مهرو موم را نموده برادر بزرگ یاد شده به نمایندگی از سوی چهارتن دیگر از پیروانش از سال 98 اقدام به درخواست مزایده ملک موروثی که دارای دو سند سه دانگی بنام مادر و پدر مرحوممان بوده نموده است ما بارها به قیمت کارشناسی اعتراض نموده هم به جهت پایین بودن قیمت و هم در اعتراض به اینکه کارشناس بداخل ملک نتوانسته وارد شود وملک را مورد مساحی دقیق قرار دهد و فقط بر اساس مدارک ثبتی و مدارک شهرداری متراژ تقربی ملک را تعیین نموده و هم به اینکه هنوز در ملک موروثی اموالی باقی مانده است که تقسیم آن مورد مناقشه است و بلاخره در تاریخ پنجم بهمن ماه امسال ملک توسط اجرای احکام مدنی به مزایده رفت و با هشت صدم درصد بالاتر به فروش رفته. اما نکات اتفاق افتاده در زمان مزایده بنظر ما با قانون انطباق ندارد 1- اول اینکه دادورز یا نماینده دادستان خریداران را مکلف به پیشنهاد قیمت بر اساس جمع کل نموده اند نه بر اساس هر متر که کارشناس مبنا قرار داده است تا انجا که ما اطلاع داریم متراژ واقعی ملک حدود چهل متر با متراژ کارشناس دادگاه تفاوت دارد که اگر چنین باشد این رقم پیشنهادی خریدار عدد قیمت پایه را میشکند و به زیر مبلغ پایه میبرد ولی ما این نکته را اکنون که حدود 22 روز گذشته متوجه شده ایم سوال اینجاست که آیا میتوان اکنون به اقدام اجرای احکام اعتراض نماییم و مزایده را باطل نماییم دوم اینکه پیوسته به ما در مسیر موضوع مزایده گفته اند که چنانچه اختلاف متراژی باشد بر مبنای قیمت مزایده تفاوت به شما پرداخت خواهد شد سوم انکه کارشناس حضورا بعد از جلسه مزایده در راهرو دادگاه با ما که با خریدار و مشاورش که همان مشاور املاکی بوده که به کارشناس ارزش ملکی در محل را داده بوده و در انروز خودش مشتری آورده و بلاخره ملک را غیر مستقیم خریده است روبرو شد اعلام کرد که همین اقا به بنده قیمت متری هشت میلیون را بیان نموده ولی من ده میلیون را زده ام بهر حال ما در زمان مقرر به نظریه کارشناس اعتراضی ننمودیم با این خیال که قیمت نزدیک به واقعیت است ولی اکنون شنیدیم که همان مشاور املاکی قیمت مترس چهارده میلیون را برا ملک به مشتریان اعلام مینماید با این توصیف خواهان راهکار ابطال مزایده از اساتید محترم میباشیم محل ملک در شاهرود میباشد ورثه جز من خواهر کوچک همگی در شهرهای مختلف از جمله تهران کرج و قایمشهر و گرگان می باشند

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

دستور توقف عملیات اجرایی را از دادگاه صادر کننده حکم با دلایل بدهید تقاضا کارشناسی مجدد نمایید