مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

سلام.یک قرارداد با شخصی در اصفهان بستیم. ایشان از ما حدود شش میلیون بار برده و قرار شده پانزده روزه تسویه کند.الان دو ماه گذشته و ایشان نه بار بر میگردونه و نه پول بار.
از ایشان سی میلیون سفته داریم به چه شکل میشه وصولش کرد.

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ابتدا سفته هار رو از طریق بانک ملی، واخواست نمایید و متعاقب آن دادخواست مطالبه وجه سفته رو تقدیم دادگاه کنید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام شما میتوانید وجه سفته را واخواست و از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مطرح نمایید و بدوا نیز تانین خواسته و توقیف اموال و دستور موقت مبنی بر منع فروش بار تحویل شده را بخواهید.موفق باشید