مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مستثنیات دین

توقیف خودرو

سلام. در رابطه با طلاق و شکایات همسرم خودرو پراید که با ان مسافرکشی میکردم حتی قاضی به طور نامحسوس با کلانتری محل نامه داده بود که تحقیق کنن. با اوردن استشهاد محل و مدارک دیگه تونستم به قاضی که برای مهریه ماشینم توقیف شده بود خودرو رو جز مستثنیات دین حساب کرد و نامه ازادی ماشین پرایدم رو داد. اما هنوز از توقیف در نیومده بابت شکایت تامین خواسته جهیزیه ماشینم در نیومده باز توقیف شد. و وقتی پیش قاضی جهیزیه رفتم و مدارک را نشون دادم و گفتم با ماشین کار میکنم و تمامی مدارک موجوده حتی خانمم هم در دادگاه گفته که با ماشین امرار معاش میکنه اما قاضی دوم خودرو رو توقیف کرد و جز مستثنیات با همه مدارک موجود نکرد.. من الان باید چیکار کنم. تنها داراییم همین یه پرایده که مسافرکشی میکنم..
ترو خدا راهنماییم کنین.. خیر احوالتون.. دستمم بد خالیه. و خودمم بیماریهای خاص دارم و نمیتونم کار سنگین بکنم و از جهتی جهیزیه و اجرت المثل و جهیزیه بدهکارم و باید اونارو پرداخت کنم و یه پسر 13 ساله دارم که با من هست و هزینه خورد و خوراک و پوشاک و مدرسه اونم هست. موندم رو هوا بلاتکلیفی پول ندارم بخدا تا دادگاه برم.. کمکم کنین
در ضمن وقتی مدارک بیماری و صعب الفلاحیه درجه 2 رو برایه قاضی بردم و نشان دادم قاضی به من در کمال ارامش گفت اینا رو از کجا جور کرده دیگه. منظورش واضح بود داره کنایه از جعلی یا پرونده سازی بود. بهش گفتم استعلام بگیرین از بیمارستان هر جا و اینا اصل مدارک من هستن اما پروند من رو پرت کرد اونطرف و اعتنا نکرد.. به تمامی مدارک که بردم همینجور خدا شاهده بی اعتنا بود.. چیکار کنم ترو فاطمه زهرا.. دارم دیوونه میشم... دستمم به هیچ جا بند نی

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

قانونا قابل توقیف نیست پیش رئیس مجمتع برید ومدارک نشون بدید و تخلف قاضی را اعلام کنید توجه میشود