مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

باسلام به وکلای عزیز که واقعان با مشاوره و راهنمایی همه مارو کمک میکنن.خسته نباشید
پسر خواهرم دوساله ازدواج کرده و یه پسر یکساله داره اما ما اقوام و اشناها به تازگی متوجه شدیم دختر قبلا ازدواج کرده و بچه ای 4 ساله دارد
و کل مهریه و.. از شوهر قبلی میگیره
خلاصه پسر خواهرم پدرش خونه قدیمی داشت معاوضه با سه واحد اپارتمان که یکی برای خودش و یکی به دخترش و یک واحد به پسرش که خواهرزاده ام می باشد داد و در کنار زنش خوش بودن تا 6 ماه پیش گویا دخترشو ازدواج قدیمی میاره خونه پیش شوهرش و پسر کوچولوی خودش وقتی تنها هستند گویا دخترش شیطنت میکنه مادرش اتوبخار داغ رو میزاره روی انگشت پسرش که به دخترش گویا میگه شیطنت کنی اینجوری تورو داغ میکنم
خلاصه نوک انگشتهای پسرشون تا ناخن ها افتان و حتی نوک انگشتهاش داره رشد میکنن ولی جاش مشخصه
اینو گفتم کودک ازاری میکنه چندین و چندبار که بهانه دعوا و...تا اینکه 1ماهه با بچه فرار میکنه خونه پدرش
چون میدونه پسرشو زیاد دوست داره خواهرزاده ام برنمیگرده چندین بار سراغش میره و امروز هم دعوا میکنن زنگ به 110 میزنن که اومدن خونه بابام بزننمم همسر پسرخواهرم شکایت میکنه خلاصه بعداز کلانتری و..
حالا متوجه شدیم بی خبر رفته 140 تا سکه مهریه اجرا گذاشته و پسر خواهرم در بنگاه کار میکنه وماشین میبره تهران و اهواز و...هربار 500 هم میگیره زندگی خوبی درست کرده حالا زنش میگه طلاق بده
حالا اومده شرط مهریه اش خونه و پلاک ماشین مردم که خواسته ببره تهران تعویض پلاک کنه اینم میدونسته شکایت و توقیف پلاک زده

حالا چکار کنم که زنم برگرده و مهریه اشو اجرا نذاره اگه من بگم دوستش دارم و..ایا به درد میخوره یا بگم طلاق نمیدم
چگونه میتونم ماشین مردم رو ازاد کنم پلاکش هفته قبل زدن بنامم که ببرم تهران تعویض پلاک کنم میشه یه راهی جلو بزارید
یه بار دیگه میگم پسرخواهرم نمیخواد طلاق بده ولی متاسفانه به روش حرفه ای خانمش تمام روش هارو بلده و کمربسته برای پول گرفتن از من و الانم میگه خونه پدری که به اسمت زده که اونم برادرناتنی خواهرزاده ام خونه رو بخاطر مشکلاتشون به اسمش زدم پارسال که خانمم زندگیشونو خراب نکنه وچندین بار طلاهای خودش و مادرشوهرش که خواهرم هست میبره و ثابت میشه بهشم ولی بازم میبخشنش
بخاطر خدا یه راهنمایی کنید تا بهش بگم ممنون از محبت وبزرگی شما...یاعلی مدد

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو بابت مهریه مهریه طلاق