مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

بسمه تعالی
سلام به مشاوران حقوقی
با احترام به استحضار می رسانم که اینجانب پارکینگی دارم که از سال 84 جزء پروژه ثبت نام کرده بودیم و تا سال 93 و 94 امتیاز بندی که کردند اینجانب این واحد را انتخاب کردم و همان روز اول مقداری متراژ آن از بقیه پارکینگ ها بیشتر بود و تعاونی مسکن پول آن را از این جانب گرفتن و تمام مراحل پرداخت هزینه شهرداری و اوقاف و عمران و تمام مراحل قانونی هم بصورت کامل پرداخت کردم و همسایگان بر سر این به جان من افتادن و دعوا و سروصدا می کنند و اقدام به شکایت می کنند که شما این مقدار آخر آن اضافی حق مشاع حق ماست و حق و حقوق ما را می خورید در حالیکه سند هم دارم و بصورت اختصاصی و شماره کرده هم پارکینگ و هم انباری و هم درب منزل مال همه دارای شماره و جدا جدا و سوا می باشد از شما برادران مشاور حقوقی از صمیم قلب می خواهم این موضوع را برای ما شرح دهید در حالیکه فقط جلو ورودی پارکینگ خودم را که تو روال و راه و مزاحم کسی نیست زنجیر کشیدم مشکلی از لحاظ قانونی ندارد؟

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . اگر محل نصب زنجیر در فضای اختصاصی خودتون باشه هیچ مشکلی نداره