مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

طبق حکم دادگاه مالک طی 3 ماه باید حق کسب و پیشه را به ما پرداخت میکرد ولی انجام نشد حالا برای فروش مغازه 6 ماه به ما فرصت داده شده است الان سوال اینجاست که برای فروش حتما باید به همان شغل قید شد در قرارداد ما فروخته شود یا به هر شغل دیگری هم میشود واگذار کرد؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . چنانچه منظورتون از فروش همان تجويز انتقال منافع هست بله شما بايد براي همان شغل و يا شغلي مشابه از همان صنف و با همان شرايط قرارداد قبلي منافع ملك رو با سند رسمي منتقل كنيد . درج شرط اضافه در قرارداد جديد كه تعهدات مالك را اصافه كند جايز نيست

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

با سلام شما مجبوریر حق کسب و پیشه را برای همان شغل مقرر در قرارداد اولیه یا شغل مشابهی از همان صنف واگدار نمایید.