مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه

با عرض سلام خدمت شما
ببخشید پدر من در سال 62 از طرف آموزش پرورش کرمانشاه به جبهه اعزام شدند امسال برای گرفتن سابقه جبهه به آموزش و پرورش کرمانشاه رفتن اما آنها در پرونده پدرم سابقه ای از جبهه پیدا نکردن .... پدرم از طریق سپاه کرمانشاه اقدام کردن که آنها گفتن پرونده ها بر اثر آتش سوزی از بین رفته و برای گرفتن سابقه باید دو شاهد که در دوران جنگ با آنها بودین بیاورید اما پدرم هر کسی را که یادش بوده و نام برده گفتن شهید شده .. تنها مدرک پدرم عکس های جبهه و مقدار سابقه ای از جبهه است که از همدان اعزام شدن .. لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه میتوتند سابقه کرمانشاه را بگیرد.

پاسخ ها :

علي  همتيان

علي همتيان :

استان :

چون اتش سوزی رخ داده مقصر انها هستن باید پاسخگو باشن یا میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید کارشناسی انجام دهند