مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد

باسلام و خسته نباشید
اخیرا متوجه شدم که بعضی از پول هایی که چندان ارزش نداره بعضی ها بخاطر اینکه طرف مقابل انصراف میزنه
و این شیوه داره رواج پیدا میکنه
من اخیرا برای دخترم 100 هزار تومان از گوشی پول کارت به کارت کردم و چون هیچگونه اسمی نیومد فکر کردم درست زدم به اشتباه به نام کسی دیگه رفت
و چون این اشتباه سهوی داره رایج میشه و طرف مقابل از فرصت استفاده میکنه پول باز پرداخت نمیشه
لطفا برای این امور هم یه فکری کنید

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

دادخواست مطالبه مطرح کنید