مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق بازنشستگی به خارج

سلام میخاستم روند انتقال حقوق فردی که بازنشسته شده به خارج از کشور رو بدونم. و آیا اینکه برای انتقال مبلغی از اون فرد کم میشود؟ مثلا فردی به کشور همسایه برای اقامت رفته باشه مثل ترکیه یا ارمنستان. سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

سلام صرف رفتن موجب کم شدن یا قطع شدن حقوق نیست فقط خرک تابعیت برابر قانون استخدام کشوری موجب قطع حقوق میگردد