مشاوره حقوقی رایگان - ازادی مشروط

سلام ببخشید اگه مددجو درخواست ازادی مشروط داده بشه چقدر تا اجراش طول میکشه ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
زمان اعمال واجرای آزادی مشروط درصورت حصول شرایط و موافقت دادگاه،درمدت زمان یکماه یا کمی بیشتر بستگی به روند کارو رسیدگی به پرونده امکان پذیر میباشد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درخواست آزادی مشروط باید به شورای طبقه بندی زندان تحویل داده شود و پس از موافقت و امضای شورای طبقه بندی زندان ، به قاضی اجرای احکام کیفری مجری حکم ارسال شود و درصورت موافقت قاضی اجرای احکام کیفری ،به شعبه صادرکننده رای قطعی ارسال میشود تا نسبت به بررسی درخواست آزادی مشروط و اتخاذ تصمیم مقتضی اقدام نماید .
معمولا پروسه زمانی بین 10 روز تا یک ماه طول میکشد .
موفق باشید.