مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام
بنده یک واحد آپارتمان رو پیش خرید کردم که این ساختمان مالک اصلیش ملک رو به سازنده داده که 6 واحد بسازه ، تحویل واحد بنده در قولنامه 1395/11/31 ذکر شده که سازنده در تاریخ 1396/02/31 تحویل من داد ، بعد از تحویل که به صورت خام بود من هم اطلاعات کافی نداشتم تحویل گرفتم و 20 میلیون بابت سند مانده که گفته شهریور امسال انجام میشه ، الان من بعد از تحویل متوجه شدم که نمای پشت ساختمان باید سرامیک میشد طبق متمم ولی سیمان سفید شده ، سرامیک های حمام دستشویی هم قرار بود طبق متمم درجه یک و مرغوب ایرانی باشه ولی ایشان با تایید خودش زیر پالتی خریده درجه 4 ، و خیلی مورد های دیگه که بعد از تحویل متوجه شدم ، الان میخواستم بدونم میتونم کاری بکنم و از سازنده شکایت کنم که طبق متمم به من تحویل نداده ؟ آیا نمیگن باید اونروز متوجه میشدی نه 2 ماه بعدش متوجه شدی اومدی شکایت میکنی ؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما اول بايد يك كارشناس رسمي دادگستري جهت براورد خسارت توسط شوراي حل اختلاف تعيين نماييد بعد از ان طبق نظريه كارشناسي اقدام به مطالبه وجه و ضرر وزيان نماييد

یک وکیل

با سلام
در ابتدا یک تامین دلیل از شورای حل اختلاف اخذ شود( یک کارشناس با مراجعه به محل موارد نقص را گزارش میکند)
سپس دادخواست الزام به رفع نواقص و اجرای تعهد به شورای حل اختلاف تقدیم شود.
البته با توجه به رویه شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان نیز میتوانید بدهید.