مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

سلام و درود با عرض خسته نباشید.
به مادر بنده از طرف پدرشون زمینی در کوه به ارث رسیده و بهشون داده شده. حالا مادرم این زمین رو به یکی از برادرهایش فروخته و یکی دیگر از برادر ها که در نزدیکی همان زمین خانه ای دارد، آمده و میگه ازتون شکایت میکنم چرا بدون اجازه من فروختید. آیا همچین چیزی ممکن هست و میتونه شکایت یا کاری بکنه یا خیر؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر سهم ارث متعلق به مادر بوده کسی نمیتونه کاری بکنه ولی اگر سهم بقیه ورثه باشد ورثه حق مطالبه دارند