مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کارگر

با سلام و وقت بخیر. من در جایگاه پمپ گاز کار میکردم که 60 میلیون سفته به عنوان ضمانت از من گرفتند. بعدا جایگاه دست صاحب خود شرکتی که قرارداد داشت، افتاد و ما رو شریکش آورده بود سر کار که سر شرکت کلاه گذاشت و سه ماه حقوق من رو با سفته ها برداشته و رفته. نه جواب من رو میده و نه حقوق و سفته رو. شماره سریال سفته ها رو ندارم و رسید و قرارداد هم ندارم. ولی روی سفته ها نوشتم بابت ضمانت پمپ گاز، آیا ایشون میتونه با سفته ها اقدام کنه یا خیر؟ بعد چطوری میتونم پول رو زنده کنم؟ یک سال هست که حقوق من رو نداده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید از ایشان شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمایید