مشاوره حقوقی رایگان - زمین در حریم راه

سلام. پدر من 20 سال پیش اقدام به خرید زمینی مسکونی از دهیاری روستا کرده و اصل کاغذ خریدی که مهر دهیاری داره را هم اکنون در اختیار داریم.( چند نفر شاهد هم هست)
برای ساخت و ساز اقدام کردیم اما دهیار جدید از ما شکایت کرد که طبق نقشه جدید اداره راه و شهرسازی این زمین در حریم راه قرار دارد و راهسازی به ما گیر داد و مانع ساخت و ساز شد.

آیا میتونیم برای زمین سند بگیریم یا از اداره راهسازی خسارت بگیریم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما می توانید از دهیاری و شورا شکایت نمایید