مشاوره حقوقی رایگان - خرید سیم کارت با نام دیگران

با سلام. ساعتی پیش از سامانه cra پیامکی دریافت کردم مبنی بر این که خطی به شماره ملی شما ثبت شده در صورتی که اصلا از طرف خودم خریداری نشده. با سامانه سیم کارت ... ارتباط گرفتم گفتن فعال نیست و 24 ساعت دیگر فعال میشه و میخواستم ببینم اگر خط رو بسوزونم و بعد دنبال شکایت بروم، مشکلی ندارد؟ یک توضیح کلی درباره نحوه شکایت و این جور مسائل میخواستم. ممنون.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

مشکلی نیست.اگر با نام و کد ملی شما بوده احتمالا جعل مدارک هویتی بوده.شما شرح حالی به دادسرا بنویسید و تقاضای استعلام از مخابرات و دفتری که ثبت نام کرده بکنید