مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سیم کارت با مدارک دیگری

سلام، وقت بخیر.

سال 94، متوجه شدم یکی از دوستانم به نام من سیمکارتی گرفته و خودم با همین دوستم صحبت کردم و شکایت نکردم فقط سیم کارت رو تخلیه کردم.
ظاهرا همون سال 94 از من شکایت هم شده بود که من خبر نداشتم و سال 97 متوجه شکایت شدم. سیم کارت تخلیه شده است و هیچ اطلاعاتی از اون سیم کارت حتی با گرفتن نامه قضایی هم در دسترس نیست. حالا با چه عنوانی باید از این فرد که به نام من سیم کارت گرفته شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

سو استفاده از هویت و ااستفاده بدون اجازه از سیم کارت مخابرات ا