مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

سلام و عرض خسته نباشید
من چندین مرحله از سارق اجناسی خریدم و وقتی دستگیر شدم به مالخری اعتراف کردم و تمام اجناس خریداری شده که حدودا 80میلیون بود به صاحب مال با حضور ماموران تحویل دادم ولی شاکی تقاضای 200میلیون مال کرده الان حکم امده برام 16ماه حبس و 20ضربه شلاق هیچ گونه سابقه ای ندارم و ابلاغیه هم امده 2ماه دیگه دادگاه رسیدگی دارم و در همه بازجویی ها گفته ام تمام مالی خریده ام برگشت داده ام ایا رد مال به من تعلق میگیرد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
چنانچه در قبال رد مال صورتجلسه اي مبني بر تحويل كل مال تنظيم نموده و به امضاء شخص تحويل گيرنده رسيده باشد مجددا محكوميت به رد مال دريافت نخواهيد داشت .

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگردرحکم بدوی ردمال صادر نشده دادگاه تجدیدنظر دراین خصوص حکم نمیده،،،مگرشاکی .دادخواست حقوقی بده آنهم باید رسیدگی بشه