مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

ابلاغیه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط ...
پرونده سر فروش یک ملک هستش که من چند سال پیش خریدم و حدودا سه سال پیش ملک رو که قولنامه ایی هستش فروختم. البته این هم بگم خودم یک روز هم اون جا ساکن نبودم. زمانی که خریدم مستاجر داشت که ملک را رهن کرده بود و وقتی هم که فروختم خریدار هم با همون مستاجر ملک رو قولنامه کردیم. اما مثل این که صاحب جدیدی برای ملک بعد از یک سال حدودا از زمان فروش من پیدا میشه و میره پول مستاجر رو میده و الان ملک در تصرف اون هست و حالا اون شخصی که من به اون ملک رو فروختم اومده از من و دو نفر مالک قبلی که به من ملک رو فروختن، به اتهام کلاهبرداری و جعل شکایت کرده. حالا قولنامه ها رو چند وقت پیش دادن کارشناسی و مثل این که کارشناس گفته اثر انگشت قولنامه های قبل از مال من یکیشون با اون یکی مطابقت ندارد. خلاصه که نمیدونم الان چی میشه. در همین ابلاغیه اومده ظرف مدت 7 روز اگر نروم دادسرا حکم جلب من رو صادر میکنه. حالا برای من سوال پیش اومده و نگران این هستم که اگر بروم پیش دادیار پرونده، ممکن هست حکم بازداشت من رو بده و من رو زندان بندازه. به نظر شما آیا نیاز هستش که یک ضامن با سندی چیزی به همراه خودم ببرم دادسرا؟ یا این که روند پرونده چطوری هست؟ الان امکانش هست که دادیار پرونده بخواد من رو بازداشت کنه یا نه؟ ضمن این که باید به نظریه کارشناسی اعتراض بکنم؟ لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما حتما به دادسرا مراجعه نمایید و حکم جلب صادر نخواهد شد ولی شاید ممکن است از شما ضامن خواسته شود
نگران نباشید در نهایت شما محکوم نخواهید شد و افراد قبل از شما محکوم خواهند شد
موفق باشید