مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیلی فرزندم به فامیلی مادر

سلام، من 6 سال پیش با رای دادگاه طلاق غیابی گرفتم و طی این 6 سال که فرزندم شیش سالشه هیچ ملاقاتی با پدرش نداشته و هیچ خبری از ایشون نداریم و الان برای مدرسه رفتن دخترم خیلی نگرانم چون قراره با فامیلی که هرگز نشنیده و هیچ ذهنیتی دربارش نداره صدا زده بشه میخواستم بدونم برای این شرایط من امکان داره بتونم فامیلی دخترم رو به فامیلی خودم یبدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا مطابق قانون تغییر نام خانوادگی اشخاص با رعایت ضوابطی، بعد از 18 سالگی مجاز دانسته به این صورت که پس از این سن، خود فرزند می‌تواند برای تغییر نام خانوادگی‌اش اقدام کند.