مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

یک قطعه زمین به مساحت 1400متر مربع با سند مالکیت ششدانگ تک برگ.در متن سند کاربری قید نشده.در طرح جامع شهر از سال 80 تا کنون کاربری آموزشی برای این ملک تعیین شده.ما در سال 87 این ملک را خریداری کرده ایم و برای تنظیم سند با شهردای مکاتبه شده و شهرداری انتقال ملک ( بدون هیچ اشاره ای به نوع کاربری) بلامانع اعلام کرده و سند بنام ما منتقل شده. چندین بار جهت تغییر کاربری درخواست دادیم ولی هیچ اقدام نشد. در آخرین مورد نیز شهرداری تقاضای ما را به آموزش و پرورش ارجاع داد و آموزش و پرورش نامه عدم نیاز به ما داد ولی کمیسیون سازمان آموزشو پرورش بعد از سه ماه اینگونه رای داده «تملک به قید فوریت»
حالا سوال من اینست که بعد از حدود بیست سال از تعیین کاربری آموزشی و عدم خریداری آن توسط آوزش و پرورش و نیاز مالی شدید مادر 83 ساله ام که مالک این ملک است، چکار بکنیم
سپاسگزار زحمات شما هستم

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه عدم اجرای طرح آموزشی و نامه اعلام عدم نیاز از طریق دیوان عدالت اداری تقاضای ابطال طرح را مطرح کنید