مشاوره حقوقی رایگان - حساب نکردن مابقی پول کلاس

درود و وقت بخیر.
بنده دنبال کلاس پیلاتس بودم که یک باشگاه رفتم و به من گفتند کلاس پیلاتس تشکیل نمیشه ولی اگر بخواهید به شکل آنلاین کلاس برگزار میشه و شماره مربی رو به من دادند. بنده باهاشون صحبت کردم و چون کلاس هاشون تلگرام تشکیل میدادند به توافق نرسیدیم و ایشون شماره مربی دیگر که قبلا شاگردشون بودند به من دادند. اما ایشون حرکات ورزشی انجام نمیدادند و از طرفی بچه کوچک هم داشتند که این مسئه رو به بنده نگفته بودن و بچه اجازه نمیداد ورزش انجام بشه و گوشی برمیداشت. بنده باهاش صحبت کردم اما گفتن اگر بخواد بچه ام اذیت بشه میخوام این پول اصلا نباشه. گفتم ایراد نداره و مبلغ رو برگشت بدید. اما ایشون با این که از اول فقط گفته بودند ده جلسه 80 تومن هزینه کلاس میشه، الان میگن اگر نمیخواهید بیاین جلسه ای 20 تومن حساب میشه. الان بنده با ایشون چطور برخورد کنم؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
پیشنهاد میشود با یکدیگر مذاکره و سازش کنید.
البته در مذاکره گذشت از دو طرف لازم است تا به نتیجه برسید .
با توجه به مبالغی که نوشتید و در نظر گرفتن هزینه های مادی و معنوی و زمانبر بودن اقدام قانونی موضوع ارزش طرح شکایت ندارد