مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دسته چک

با سلام. سال 95 دسته چک اینجانب که بیست برگ چک داشت از داخل ماشین سرقت شد و بعد از تماس با پلیس 110 و رفتن به دادگاه دستور انسداد حساب و از دادگاه گرفتم بعد از یک ماه چون پولی در حساب داشتم به ناچار به بانک مراجعه کردم تا به صورت موقت حساب باز بشه و من پولی برداشت کنم ولی رئیس بانک قبول نکرد و عنوان کرد که باید نامه از دادگاه بیاری من هم چون شدیداً پول لازم داشتم و فکر میکردم چون امضا من در چک ثبت نشده و در صورت سوء استفاده، بانک به علت عدم تطبیق امضا چک رو قبول نمیکنه به دادگاه اعلام کردم که حساب باز بشه و از چند روز بعد چک های که امضای الکی شده بود توسط بانک برگشت خورد. وقتی به رئیس بانک اعتراض کردم که چگونه امضای اینجانب نبوده چک ها برگشت خورده، عنوان کرد اگر پول در حساب میبود میزدیم عدم تطبیق امضا ولی چون پول در حساب نبوده زدیم عدم موجودی و الان نزدیک چهار سال از موعود برگشت چک ها گذشته و جهت رفع سوء اثر به علت مدت سه سال اقدام کردم و بانک عنوان کرد در صورت عدم شکایت رفع سوء اثر میشه تا الان هیچ دادگاهی در این رابطه من را احضار نکرده. امیدوار باشم شکایتی نداشته م؟ بابت چک ها ؟ عرض کردم هیچ دادگاهی تا الان برای من اخطاریه نداده. ممنون میشم راهنمایی کنید .
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

طبق قانون سپری شدن سه سال از گواهی عدم پرداخت بشرط عدم طرح دعوا از طرف دارنده موجب رفع سو اثر است.از بانک بپرسید آیا لازمه برای شرط دوم نامه ای بیارید یا خیر؟ و طبق گفته اونها عمل کنید