مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

در سال 93 یک واحد آپارتمان بصورت پیش فروش معامله کردم و سازنده در موعد مقرر واحد ها را آماده نمود. در لحظه تحویل واحد و زدن سند اعضا کلیه بدهی شان را با سازنده تسویه نمودند اما آسانسور ساختمان هنوز راه اندازی نشده بود. متاسفانه با گذشت حدود سه سال از آن زمان سازنده به بهانه های مختلف از تکمیل آسانسور سر باز می زند. آیا با مراجعه به دادسرا و دادن دادخواست می توانیم به حق و حقوق خود برسیم؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دادخواستی با موضوع الزام به ایفای تعهد قراردادی تنظیم نمایید

یک وکیل

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و با استناد به قردادتان دادخواست الزام به اجرای تعهد تنظیم کنید