مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه ارث

باسلام. چهار سال پیش در مورد یک باب حیاط مسکونی و یک قطعه زمین زراعی تقسیم ارث تنظیم نموده ایم. یک باب مسکونی سهم چهار دختر و یک پسر و زمین زراعی سهم یک پسر. اول هنگام تقسیم ارث تمام وراث می‌دانستند که سند ملک مسکونی در رهن بانک وام دامادمان است ولی شش‌ ماه است مشخص شده سند به طور صوری به نام پدر دامادمان زده شده تا ضمانت وام پسرش شود و از این موضوع خانم و خود داماد و مادر و یکی از برادر ها اطلاع داشتند که اعلام نکرده اند. الان با توجه به تغییر قیمت اموال با توجه به این که دامادمان اعلام کرده مورد سند را اصلاح کرده و به نام وراث دارای سهم بزند، می‌توان این تقسیم نامه را ابطال نمود یا نه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نظر به اینکه حین تقسیم؛ ملک رسمأ بنام داماد شما بوده و در حال حاضر بحث صوری بودن نقل و انتقال بصورت قانونی محرز نشده لذا تقسیم نامه فاقد مبنا و اثر قانونی است.