مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع به صورت مفروز

با سلام. پدر اینجانب به اتفاق دو برادرش مشاعا مالک قطعه زمینی هستند ( هر سه فوت کرده اند ) در سال 76 یکی از عموهای من سهمش را مشاعا به دو برادرش می فروشد. حالا شخصی با ارائه قباله عادی مدعی است سهم عموی من را در سال 73 به صورت مفروز خریداری کرده و در این زمینه شکایت اثبات مالکیت نموده. گذشته از صحت و سقم قباله این فرد، آیا عمویم میتوانسته سهم مشاعش را به صورت مفروز بفروشد؟ به نظر جنابعالی رای قاضی در این پرونده چگونه خواهد بود؟ با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

فروش ملک مشاع به صورت مفروز ادعای مالکیت ملک فروش ملک به دو نفر ملک مشاع