مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون اجازه یکی از ورثه

با سلام. زمین کشاورزی از پدربزرگم به ما ارث رسیده، همه ی وراث برای فروش موافق هستیم غیر از یکی از بچه های عمویم که سهم او یک دوازدهم می شود. راهکار چی هست؟ بدون امضای اون میتونیم بفروشیم؟ در ضمن زمین سند قدیمی ( شیر و خورشید) داره. ممنون

پاسخ ها :

فروش ملک ارثی بدون اجازه یکی از ورثه عدم رضایت یکی از ورثه در فروش ملک ملک ارثی ارث