مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حد و حدود زمین

با عرض سلام و خسته نباشید.
زمین زراعی سال ها قبل توسط شخصی با دست نوشته ایی که از صاحب آن گرفته تحت تصرف قرار داده.
در دست نوشته، مالک زمین رو واگذار میکنه ولی ثمن معامله مشخص نیست.
زمین به بنده به ارث رسیده است. چون سند دارم.
میخوام اقدام کنم برای این که:
1- حد و حدود زمین رو دادگاه مشخص کنه.
2- اگر حق با من هستش، دادگاه زمین رو به من برگردونه.
و این که چطور اقدام کنم که اگر واقعا حق با اون طرف مقابل بود از من شکایت نکنه به عنوان اعاده حیثیت؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید درخواست انحصار وراثت و تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایید و حتی اگر حکم به نفع شما صادر نشود طرف مقابل حق شکایت تحت عنوان اعاده حیثیت نخواهد داشت چون طبق قانون اساسی تظلم خواهی و شکایت حق هر فرد می باشد و..